Työhyvinvointipalvelut

Humanavin työhyvinvointipalvelut tähtäävät työntekijöidesi työnilon, yhteishengen ja arjessa tarvittavien palautumisen taitojen vahvistamiseen. Humanavi räätälöi sinulle niin tyky-päivät kuin valmennuksellisetkin kokonaisuudet – halutessasi luontoelementtiä hyödyntäen. Metsään voi syntyä tiimin yhteistyökykyä testaava rastipolku sopivine elämyksineen, Metsämieli-elämys hyvinvoinnin taitojen vahvistamiseen tai vaikkapa nuotiopiiri tiimin ideointipalaverin fasilitointiin. Kerro organisaationne tarpeesta ja pyydä tarjous! info@humanavi.fi

Metsämieli-retket

Metsämieli-menetelmä yhdistää luonnossa itsekseen latautuvat hyvinvointivaikutukset mielentaitojen harjoituksiin. Metsämielen monipuoliset harjoitukset rentouttavat, rauhoittavat, virkistävät ja lisäävät itsetuntemusta. Metsämieli-retki sopii erinomaisesti tykypäivän ohjelmaksi – pysähtyminen luonnossa ei jätä ketään kylmäksi!

Muut tyky- ja tiimipäivien aktiviteetit

Oletko järjestämässä tyky- tai tiimipäivää? Human Navigation Oy tuottaa yhteistyössä Suomen Elämys- ja Luontopalveluiden kanssa vaikuttavimmat tiimipäivät olipa kyseessä eväiden antaminen työhyvinvoinnin tueksi, tiimihengen nostattaminen tai ihan vaan hauskanpito yhdessä. Suomen Elämys- ja Luontopalvelut löydät nettisivulta www.selp.fi.

Kaipaatko työpaikallesi yhteisiä jooga- tai muita liikkuvia hyvinvointihetkiä? Roihu Hyvinvoinnin kautta löydät kaikkiin näihin ohjaajan – olipa yrityksesi missä päin Suomea tahansa (https://roihuhyvinvointi.fi).

Tai miten olisi toimistosi lähiympäristöön suuntautuva porukkaulkoilu vaikkapa polkujuoksun tai Metsä Gymin merkeissä. Suomen Elämys- ja Luontopalveluiden sekä Roihu Hyvinvoinnin yhteistyöllä suunnittelemme juuri teidän henkilöstölle mieleisen ja motivoivan kokonaisuuden.