Uravalmennus

“Olin työssä, josta en enää nauttinut, mutta en oikein tiennyt mitä muutakaan voisin tehdä. Marjon valmennuksessa sain kirkastettua itselleni mitä työelämältäni haluan ja rohkaistuin opiskelemaan uutta alaa. Nyt olen toiminut unelmieni työssä 6 kk opintojen päätyttyä – ja tiedän myös mitä teen seuraavan kerran kun olen samassa tilanteessa.” Paula 43 v., Helsinki

“Olin toiminut vaativissa asiantuntijatehtävissä 6 vuotta ja seuraava luonnollinen urasteppi olisi ollut siirtyä esimiestehtäviin. En kuitenkaan kokenut esimiestehtäviä omakseni. Marjon valmennuksessa opin katsomaan uraani laajemmalla perspektiivillä ja opin tunnistamaan millä tavoin voisin hyödyntää laaja-alaista osaamistani hieman erilaisesta näkökulmasta. Tätä en olisi huomannut ilman hyviä kysymyksiä ja keskusteluita Marjon kanssa. Kiitos!” Jani 36 v., Espoo

Liidaa uraasi! -uravalmennusprosessi

Uravalmennus, joka auttaa määrittämään suuntasi ja ottamaan ensiaskeleet sen mukaisesti.

Mietitkö usein, että haluaisit tehdä jotain muuta, mutta et ihan tiedä mitä? Tuntuuko että osaamisesi valuu hukkaan? Tai ehkä olet vasta hakemassa urasi suuntaa? Ehkä työpaikalle on tulossa YT:t ja oma tehtäväsi on vaakalaudalla. 

Liidaa uraasi! -uravalmennus sopii uran eri vaiheissa oleville ihmisille, joiden elämässä seuraavan askeleen miettiminen on syystä tai toisesta ajankohtaista. Työn merkitys elämässämme on suuri ja uramuutokset eivät katso ikää – voit olla opiskelija työuran alussa tai kokenut tekijä, joka miettii, mitä voisi vielä tehdä ennen eläkettä. Hyödyt valmennuksesta eniten, jos olet valmis miettimään avoimesti eri vaihtoehtoja. 

Liidaa uraasi! -uravalmennuksessa saat rekrytoinnin ammattilaisen avuksesi:

  • Kirkastat omat uratavoitteesi
  • Löydät ydinosaamisesi
  • Tunnistat miten voit hyödyntää omaa ydinosaamistasi unelmiesi työssä
  • Määrittelet millaisessa työpaikassa haluat työskennellä
  • Saat työnhakuasiakirjasi kuntoon ammattilaisrekrytoijan näkökulmasta
  • Tiedät miten myydä osaamistasi
  • Saat itsevarmuutta työhaastatteluun

Prosessin kesto on noin 2 kuukautta ja se etenee seuraavasti: 

Ennakkotehtävä: päivitä CV:si vastaamaan tämän hetkistä tilannettasi

  1. Tapaaminen: Urahaastattelu – kuka minä olen

Välitehtävät

  1. Tapaaminen: Oman osaamisen kirkastaminen välitehtävien pohjalta – mikä osaamisessani on keskeistä, mitä osaamista tarvitsen lisää päästäkseni unelmieni työhön.

Välitehtävät

  1. Oman osaamisen myyminen: CV, työhaastatteluun valmennus – mitä työpaikaltani haluan, miten löydän toiveitteni työpaikan ja miten saan sen

Lopputehtävä

Tapaamisten ajankohdat sovimme yhdessä, niiden välissä on 1-2 viikkoa aikaa välitehtävien tekemiselle. Tapaamiset järjestämme joko kasvotusten Helsingin Lauttasaaressa tai vaihtoehtoisesti verkon välityksellä paikasta riippumatta.

Humanavin uravalmennuksissa hyödynnämme business coachingin ja ratkaisukeskeisen lyhytterapian työkaluja päästäksemme pintaa syvemmälle ja löytääksemme autenttisen oman itsesi. Marjo Pääkkö on kokenut rekrytoija ja osaa auttaa sinua luomaan työnhakuasiakirjat, joilla osaamisesi erottuu joukosta. 

Investoi uraasi ja voit saada sen moninkertaisena takaisin mielekkään työurasi kautta!