Tietoa meistä

Humanavin palveluissa yhdistyy luonnon hyvinvointivaikutukset kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen hyvinvointiin sekä työyhteisöjen kehitykseen. Keskeisenä missiona on:

  1. Työhyvinvoinnin vahvistaminen suomalaisessa työelämässä
  2. Mielekkään elämän perustan vahvistaminen uusien kokemusten kautta jokaiselle yksilöllisesti.

Tarjolla on palveluita niin yksityishenkilöille kuin työyhteisöillekin.

Yrityksille Humanavi tarjoaa:

  1. Kehon ja mielen hyvinvointia tukevia ja lisääviä erä- ja luontopalveluita
  2. Tiimeille ja esihenkilöille suunnattuja valmennuspäiviä, joissa mahdollisuuksien mukaan hyödynnetään toiminnallisuuden kautta luontoa oppimisympäristönä.
  3. HR-konsultointia, coachingia ja valmennuspalveluita.

Yksityishenkilöille Humanavi tarjoaa:

  1.  Kehon ja mielen hyvinvointiin sekä palautumiseen tähtääviä palveluita luonnon hyvinvointivaikutuksia hyödyntäen.
  2. Business Coaching, ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja uravalmennuksen yksilötapaamisia
  3. Avoimia ryhmävalmennuksia ja luontoon perustuvia hyvinvointipalveluita.

Ihmiset

Humanavin työskentely pohjautuu verkostoon. Kun oma osaamisemme loppuu, etsimme parhaan mahdollisen osaajan vastaamaan tarpeisiisi.

Humanavin perustaja

Humanavin perustaja Marjo Pääkkö on vahvasti kehityssuuntautunut organisaatioiden ja yksilöiden sparraaja, joka on rakentanut osaamisensa oman uteliaisuutensa ja jatkuvan oppimishalunsa varaan. Työurallaan Marjo on toiminut monipuolisissa kehitys- ja henkilöstöalan tehtävissä sekä esimies- ja johtotehtävissä yli 15 vuoden ajan.

“Silloin kun opiskelin yliopistolla aikuiskasvatustiedettä, viestintää, psykologiaa, sosiologiaa, uskontotieteitä ja johtamista, tärkein oppini oli, että ihminen todellakin on psyko-fyysinen kokonaisuus ja voimme oppia uusia asioita koko elinikämme ajan,” Marjo toteaa.

“Itselläni on aina ollut vahva visio siitä, että haluaisin olla kehittämässä suomalaista työelämän laatua, opettaa ihmisiä kuuntelemaan oman kehon ja mielen tarpeita sekä hyödyntää tervettä luontosuhdetta näiden asioiden tavoittamiseksi,” hän jatkaa.

Marjo onkin opiskellut monipuolisesti erilaisia aihepiirejä ja kokonaisuudesta syntyy se ainutlaatuinen näkemys, jonka avulla Marjo pystyy asiakkaitaan auttamaan – liittyipä tarpeet työyhteisöjen kehittämiseen tai yksilöllisten kokemusten tuottamiseen.

Elämyksiä ja oppia luonnossa

Erä- ja luonto-oppaana, melontaohjaajana, Metsämieli-ohjaajana ja maastopyöräilyn alkeisohjaajana Marjo pystyy hyödyntämään aikuisopettajan pedagogista silmää sekä laajaa kokemustaan erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta työyhteisöissä. Kun asiakkaan aiempi kokemus, osaaminen, kiinnostuksen kohteet ja pelonkin aiheet otetaan ohjauksessa huomioon, voi lopputuloksena syntyä itsensä ylittämisiä ja huikeita elämyksiä.

Kehon ja mielen hyvinvointi

Yksilöllistä keskusteluapua Marjo tarjoaa viitekehyksenään Business Coachin ja ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin osaaminen. Molemmille yhteistä on vahva tavoitteen pohjalta työskentely ja asiakkaan auttaminen erilaisten mahdollisuuksien näkemisessä. Toiveikkuuden vahvistaminen.

Kehollisella puolella Marjo hyödyntää joogaopettajaopintojaan ja niissä vahvana korostettua anatomiaosaamista. Lisäksi Marjolla on mahdollisuus käyttää valmennusten tukena Firstbeat-hyvinvointianalyysia sekä muuta liikuntapuolen osaamistaan.

Vuorovaikutuksen, myynnin, esihenkilötyön ja tiimien kehityksessä työkaluina voidaan hyödyntää mm. Insights Discovery mallia ihmisten erilaisuuden ja asiakastyyppien tunnistamiseksi sekä ymmärryksen hyödyntämiseksi työyhteisössä tai neuvottelutilanteissa.

Yhteystiedot: 040 525 0469, info@humanavi.fi