Walk-in Coaching

Walk-in coaching palvelu on uudenlainen palvelu, joka tuo coaching ja terapiapalvelut kustannustehokkaasti jokaisen työntekijäsi ulottuville.

Ottamalla kiinteähintaisen palvelun käyttöösi saat työpaikallesi ratkaisukeskeisen ammattilaisen joko kerran viikossa tai joka toinen viikko koko päiväksi. Palvelu tarjotaan kaikkien käyttöön ja coachin/ terapeutin juttusilla voi käydä samaan tapaan kuin kävisi vaikkapa hierojalla tai työterveyshoitajalla. Näissä tapaamisissa ei kuitenkaan hierota jumittuneita lihaksia, vaan jumittunutta mieltä – jokaiselle meistä tulee hetkiä, jolloin tuntuu, että mistään ei tule mitään, ratkaisua ei löydy ja työkaverille tuntuu vaikealta puhua. Nämä tunteet voivat kummuta niin työstä kuin yksityiselämästäkin, mutta yhteistä molemmille tapauksille on, että töistä ei tule mitään, mieli on muualla ja työpäivän tehokkuus on tiessään.

Avaamalla mielen lukkoja ratkaisukeskeisin keinoin, ihminen oppii löytämään ratkaisuja myös tulevaisuudessa ja näkemään omat voimavaransa haastavissa tilanteissa. Walk-in coachingia voidaan tarjota myös log in periaatteella eli verkon välityksellä. Tapaamiset toteutuvat kertatapaamisen periaatteella eli jokainen tapaaminen toteutetaan siten kuin se olisi ainoa. Jotkut käsiteltävät asiat voivat edellyttää useampaa tapaamiskertaa, jotta asiat ehtivät prosessoitua, mutta tämä ei ole tapaamisten itseistarkoitus.

Kiinnostuitko kokeilemaan uudenlaista toimintamallia ratkaisukeskeisten keinojen soveltamiseksi organisaatiossanne?

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous: info@humanavi.fi.